Två olika armband

Nytt pris 80kr /st
 
/Annie

Trådhjärta


Nytt pris 50kr
 
/Annie

Armband

Nytt pris 80kr / st
 
/Annie

Försäljning från lådan

Hej ! Ni kanske undrar hur man gör när man säljer från lådan och vad du tjänar på att hjälpa mig?Jo lådan är en verktygslåda full med smycken som är märkta med pris. När du säljer från lådan sätter du den på exempelvis ditt jobb så fyller personalen i om dom köper något så det ända du behöver göra är att ha koll på pengarna. Om du säljer smycken för ett värde av 500kr så får du ta ett valfritt smycke i lådan. Hoppas att du blev sugen att visa upp mina smycken för släkt vänner och kompisar. Kommentera inlägget om det låter intressant eller ring 0768600432.

Ett förpackat smycke.

Info hur man gör.

Lådan.

I lådan finns hela mitt smyckessortiment.

Ursäkta för en dåliga kvalliten på bilderna.

/ Annie


Glad hemlis!

Hej !
Jag är nöjd efter mässan och har ev lite projekt på gång känns jätteroligt men kommer hålla lite på det innan jag vet säkert. Bilderna från mässan kommer så fort jag får tid och lust att fixa dom.
Gilla gärna min sida på facebook där jag lägger ut mer bilder än här på bloggen. Sök på "Annies Smycken" (i rutan där man söker efter personer).
 

Vitt sätt med en vit ring (80kr) och vitt armband med stardustpärlor och sötvattenspärlor med kedjor (80kr).
 
Ha en bra Söndag/ Annie

Blommor


Blommor 50kr / st
Dom går att ha i en läder, gummi eller silverkedja. Antingen har man den lång eller kort det passar lika bra båda två det är en smaksak vad man gillar.
 
 
 
/Annie

Erbjudande !

Hej !
Just nu är det specialpris på änglarna om man beställer dom via bloggen. 1 ängel för 40kr och två änglar för 60kr. Passa på erbjudandet slutar den 1/4.
 
Änglar passar stora som små och är en perfekt present.

Alla förtjänar en egen skyddsängel !
 
 
 
Ha det bra / Annie

Ringar

Hej !
Den 14 mars kommer jag att vara med på "våga vara egen" mässa för ungdomsföretag som kommer att var i mönsterås sporthall mellan 12.00-16.30. Hoppas att vi ses där.
 
Här får ni bilder på lite ringar som min duktiga fotograf har fixat åt mig. Titta gärna på hennes blogg http://moasplace.blogg.se/.
 
Ringar 80kr (Reglerbara och passar alla storlekar)
 
Ringar 80kr (Reglerbara och passar alla storlekar)
 
 

Trevlig helg /Annie

RSS 2.0